MOTORER

 

 

Kvarken Marin Service är auktoriserad Volvo Penta återförsäljare av motorer och reservdelar. Om din båt behöver ett nytt hjärta tag kontakt med oss.

 

Bekanta dig med motorerna på www.volvopenta.com

 

 

SERVICE

 

Servicearbetet utförs av experter

 

Kvarken Marin Service har specialiserat sig på service och reparationer av Volvo Penta motorer.

 

Företagets specialutbildade och yrkeskunninga mekaniker hålls ständigt uppdaterade om alla Volvo Penta produkter samt har tillgång till de rätta specialverktygen. Vi utför underhållsservice enligt tillverkarens anvisningar och på ett korrekt sätt, eftersom vi känner produkterna bäst.

 

Vi använder alltid Volvo Pentas orginal reservdelar.

 

 

RESERVDELAR

 

Reserv- och servicedelar direkt från vårt lager

 

Vi lagerför de mest använda Volvo Penta servicedelarna, såsom filter, oljor, impellrar, bälgar och zinkanoder, samt de vanligaste Volvo Penta reservdelarna kan fås direkt från vårt lager.

 

 

VERKSTAD

 

Kvarken Marin Service verkstad har specialiserat sig på krävande reparationer av Volvo Penta produkter. Vi utför även reparationer av båtar, elsystem och övrig utrustning ombord.

 

Våra yrkeskunniga mekaniker är duktiga på att reparera Volvo Penta motorer, backslag, drev och elsystem. Vi använder Volvo Penta specialverktyg och -program samt original Volvo Penta reservdelar.

 

Genom att ge motor och drev lite uppmärksamhet och underhållsservice, minskar du driftskostnaderna och ökar säkerheten till sjöss. Men det är minst lika viktigt att se till att delarna är originaldelar.